Пилотът на Honda Хорхе Лоренсо е изпитал силни болки след

...
Пилотът на Honda Хорхе Лоренсо е изпитал силни болки след
Коментари Харесай

Лоренсо със силни болки след падането си в MotoGP теста

Пилотът на Honda Хорхе Лоренсо е изпитал мощни болки след рухването си на пистата в Барселона по време на сезонния MotoGP тест. Испанецът загуби надзор на машината си на осмия завой сутринта при висока скорост и се прекатурна неведнъж в чакъла отвън очертанията на пистата. Моторът му даже се качи върху бариерата от гуми.

Лоренсо бе превозен след случая до медицинския център на пистата, само че по-късно се завърна на мотора си.
PIC: Lorenzo's bike on the barrier after test fall

Full story https://t.co/YNBdUZwume https://t.co/YNBdUZwume
— CRASH.NET/MotoGP (@crash_motogp) June 17, 2019
" Имах много болки. Особено в гърба, само че също по този начин и в лакътя и в някои пръсти на крайници си, които бях счупил предходната година. Беше неприятно рухване. Изпуснах предницата при доста висока скорост. Дори чакъла не ме спря и се преобръщах много. Уплаших се поради болката в гърба, само че минах през скенер и нямам нищо счупено ", разкри Лоренсо.

Пилотът на Honda завърши теста със 17-о време. Испанецът отпадна и от надпреварата за Гран При на Каталуня предния ден, откакто взе участие в случай с още трима водачи. след своя неточност

" Беше значимо да продължа теста, с цел да тествам всичките нови неща, които инженерите бяха подготвили. Продължаваме да тестваме ергономични елементи, с цел да се усещам по-стабилен на мотора. Някои от нещата, който пробвах през днешния ден, бяха за идната година. Мога да кажа, че Honda работят доста бързо. Бях доста сюрпризиран от потенциала и скоростта, които ми дадоха тези нови елементи ", добави Лоренсо.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР