Пилотът на Хаас във Формула 1 Ромен Грожан счита широко

...
Пилотът на Хаас във Формула 1 Ромен Грожан счита широко
Коментари Харесай

Грожан: Ф1 трябва да помисли отвъд ореола

Пилотът на Хаас във Формула 1 Ромен Грожан смята необятно дискутирания предпазен детайл на кокпита – така наречен „ ореол” – за първата стъпка в търсенето на по-добри решения за увеличение на сигурността в шампионата.

Райконен чака бързо да свикне с ореола

Алонсо: Не знам за какво въобще има спор към ореола

Французинът е на мнение, че към този момент наложителният защитен подробност не би трябвало да се приема като финален стадий в еволюцията. Фенове, състезатели и анализатори са раздвоени в мненията си за ореола, защото неговият естетически тип несъмнено не е най-приятният.

„ Надявам се ореолът да е временен стадий и да намерим по-добро решение. Това е просто първата стъпка”, показа роденият в Женева играч. „ Може да свикнеш да караш колата с него, няма проблеми. Има единствено едно нещо, което не ме тормози, само че пък ме натъжава, че към този момент не виждам водачите.”

Рикиардо: Ореолът си е наред, скоро никой няма да го загатва

„ В последна сметка има единствено един играч в колата, а на година ни е позволена единствено една разцветка на каската, която към този момент не виждаме. Затова считам, че би трябвало да се мисли за нещо друго.”

„ В същото време обаче ограниченията за сигурност са нужни и е хубаво, че ореолът стана част от колата”, добави Грожан.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР