Пилотът на Ferrari Себастиан Фетел е разговарял с Хелмут Марко

...
Пилотът на Ferrari Себастиан Фетел е разговарял с Хелмут Марко
Коментари Харесай

Фетел обмисля завръщане в Red Bull

Пилотът на Ferrari Себастиан Фетел е разговарял с Хелмут Марко по време на пътешестване до ски курорта Китцбюел. Това описа самият Марко; съветникът на Red Bull твърди, че четирикратният международен първенец е желал да опипа почвата за вероятно завръщане в родния си отбор, където реализира всичките си трофеи.

" Себастиан искаше да усети нещата и дали може да се върне при нас през 2021 " сподели Марко пред Ауто Билд. " Но никой от нас не може да вземе решение в Китцбюел. Себастиан е четирикратен международен първенец и има избрани финансови условия, единствено че ние сме дълготрайно обвързани с Макс Верстапен – което не напълно на ниска цена – тъй че не можем да си позволим двама скъпо платени водачи ".

" Това е ситуацията, за жалост. Себ би трябвало да пристигна за доста малко пари, единствено че ние не можем да желаеме сходно нещо от него. Той е един тип трансферен капан. Ferrari се посветиха на Леклер, а ние на Верстапен. Фетел може само да кара доста добре този сезон, а аз имам вяра, че той е кадърен, стига да има кола, която да пасва на стила му. Ако той в действителност победи Леклер, Ferrari ще би трябвало да помислят за него. А също така той може да се поинтересува и от Mercedes ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР