Пилотът на Ферари във Формула 1 Шарл Льоклер заяви, че

...
Пилотът на Ферари във Формула 1 Шарл Льоклер заяви, че
Коментари Харесай

Льоклер: Ферари няма идея какво да направи

Пилотът на Ферари във Формула 1 Шарл Льоклер съобщи, че неговият отбор е приключи свободните тренировки в четвъртък с все същото търсене на метод да съкратят голямото закъснение по отношение на Мерцедес.

Монегаскът приключи на 3 десети от секундата зад Люис Хамилтън във втората подготовка преди Гран При на Монако. Пробегът на Льоклер в тази сесия беше съществено нарушен и той съумя да приключи на 10-о място. Като цяло обаче Ферари още веднъж изоставаше доста съществено освен зад Мерцедес, само че и още веднъж разреши на Макс Ферстапен (Ред Бул) да е най-близкият преследвач на Хамилтън и Валтери Ботас.

„ Беше доста мъчно, изключително във втората свободна подготовка. Някои неща несъмнено не работеха при втория ми пробег”, съобщи Льоклер.

„ Няма време за суматоха, само че несъмнено сме зад Мерцедес. Те са отвън обсега ни, по тази причина би трябвало да се фокусираме върху това, което можем да създадем. Трябва да намерим правилните решения за колата и след това да забележим.”

„ Целта е да се подобряваме и да съкратяваме разликата. Ще бъде доста мъчно да излезем на първа редица. Нищо не е невероятно, до момента в който квалификацията не завърши. Ако би трябвало да съм почтен, в този момент работим по съкращаване на разликата, въпреки че още не знаем какво би трябвало да направим”, добави Льоклер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР