Пилотът на Ферари във Формула 1 Кими Райконен очаква бърза

...
Пилотът на Ферари във Формула 1 Кими Райконен очаква бърза
Коментари Харесай

Райконен очаква бързо да свикне с ореола

Пилотът на Ферари във Формула 1 Кими Райконен чака бърза своя адаптация към шофирането с новия защитен ореол. Според опитния финландец защитният подробност не ограчинава чак толкоз доста зрителното поле на водачите.

През последните 2 седмици тимовете в шампионата показват болидите си за сезон 2018 година, в който разпоредбите диктуват, че ореолът е наложителен за всички. Външният тип на детайла несъмнено не е най-красивият и с изключение на почитателите, самите екипи също ще би трябвало да привикват с наличието му.

Алонсо: Не знам за какво въобще има спор към ореола

„ Ореолът наподобява друго, само че в случай че би трябвало да съм почтен, когато на няколко пъти го тествахме през предходната година, нямаше огромна разлика във видимостта. Просто би трябвало да свикнеш”, сподели 38-годишният Райконен.

„ Колкото до новата кола, той е част от нейния дизайн и нещата би трябвало да се получават по-добре и той да ни пречи по-малко, когато караме. Изглежда малко по-различно в този момент, само че с всички промени в правилника, и колите имат по-особена визия. Много бързо се привиква.”

Босът на Мерцедес за ореола: Само ми дайте моторна резачка...

„ Ореолът е защитен детайл и като подобен аз съм удовлетворен да го имам”, добави Райконен.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР