Пилотът на Ферари Шарл Льоклер заяви, че е по-фокусиран върху

...
Пилотът на Ферари Шарл Льоклер заяви, че е по-фокусиран върху
Коментари Харесай

Льоклер: Можем да станем шампиони при конструкторите

Пилотът на " Ферари " Шарл Льоклер съобщи, че е по-фокусиран върху идващия сезон, в сравнение с върху това да победи противника си от " Ред Бул " Серхио Перес за второто място в тазгодишния шампионат във Формула 1.

Пилотът от Монако изостава единствено с 5 точки от мексиканеца преди Гран при на Сао Пауло този уикенд, което е предпоследното съревнование за сезона.

" Фокусиран съм най-много върху идната година ", сподели той пред репортерите.

" Разбира се, ще направя всичко, с цел да реализира най-хубавите резултати в последните две надпревари, само че най-важното е да опитам да надградя върху тези резултати, с цел да бъдем по-добър тим идната година ", добави той.

" Като споделят това, се надявам, че може да приключим на второ място при водачите ", приключи Льоклер.

Той потегли девет пъти от най-хубава позиция в 20 надпревари през сезона, само че има единствено 3 победи, до момента в който водачът на " Ред Бул " Макс Ферстапен си обезпечи втора поредна купа четири надпревари преди края.

Перес завоюва две надпревари и мексиканецът към този момент съобщи, че да приключи като подгласник на съотборника си в " Ред Бул " е приоритет.

" Може да сме първенци при конструкторите, само че за тима и за мен като водач, е извънредно значимо да си осигурим първите две места при водачите " сподели Перес.

" Ферари " е с 40 точки пред " Мерцедес " в битката за второто място в шампионата на конструкторите. " Ред Бул " си обезпечи купата след надпреварата в Съединени американски щати.
 Бившият началник на Формула 1 се заяде с Шумахер
Бившият началник на Формула 1 се заяде с Шумахер

Може би би трябвало да не помни за това и да се концентрира върху други автомобилни спортове, разяснява Бърни Екълстоун
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР