Пилотът на Ферари Шарл Леклер беше сред ВИП гостите на

...
Пилотът на Ферари Шарл Леклер беше сред ВИП гостите на
Коментари Харесай

Леклер се появи на сцената на фестивала в Сан Ремо

Пилотът на Ферари Шарл Леклер беше измежду ВИП гостите на последната вечер на музикалния фестивал в Сан Ремо. На финалния концерт на 73-ото издание на фестивала диригентът на оркестъра предложения Леклер да се качи на сцената и той се съгласи за голяма наслада на публиката в залата.

Концертът беше предаван по малкия екран в Италия и рейтинговите организации регистрираха, че „ милиони италианци ” са видели появяването на Леклер на сцената в Сан Ремо.

Пилотът от Монако се появи на концерта дружно с различен водач на Ферари – Антонио Фуоко, който обаче е част от програмата на Скудерията в надпреварите за устойчивост. Фуоко ще се състезава с новия първообраз на Ферари за Льо Ман в клас Хиперкар – 499Р.
 Васьор: От Ауди ми споделиха, че не мога да откажа на Ферари Васьор: От Ауди ми споделиха, че не мога да откажа на Ферари
Утре Леклер ще е в основната роля в различен театър – представянето на новия автомобил на Скудерията за сезон 2023 във Формула 1 – SF-23, като презентацията ще се организира в Маранело.
 Леклер покара шампионски болид на Шумахер в Абу Даби Леклер покара шампионски болид на Шумахер в Абу Даби
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР