Пилотът на Ферари Себастиан Фетел изрази увереност, че болидът му

...
Пилотът на Ферари Себастиан Фетел изрази увереност, че болидът му
Коментари Харесай

Фетел: Ще бъдем по-силни през втората половина на сезона

Пилотът на Ферари Себастиан Фетел изрази убеденост, че болидът му ще бъде по-силен и бърз през втората половина и към момента борбата за купата във Формула 1 е изцяло уверена.

Германецът имаше преднина от четири точки пред съперника си за купата Люис Хамилтън преди две седмици, само че позволи груба неточност на домашното Гран при на Хокенхайм, а британецът записа две следващи победи и по този метод поведе с 24 точки на върха в класирането. Фетел обаче изрази убеденост за втората половина от календара. " Вече видяхме, че тази година преимуществото се върти от едната посока в другата. Най-важното е постоянството. Не си направих услуга в Германия, само че това е част от надпреварите. Миналата година загубихме купата, тъй като колата не беше задоволително бърза в последните кръгове, само че този сезон колата е по-ефикасна, по-силна и по-бърза и има още капацитет за усъвършенствания ", разяснява Фетел.

" Уверен съм, че ще ставаме все по-добри. Все още остава доста до края на шампионата. Могат да се случат доста неща и значимото е ние да поддържаме напрежението и да продължим да работим по същия метод. Няма потребност да променяме нищо. Работната ни нравственос е мощна и моралът на тима е по-висок от всеки път ", добави четирикратният международен първенец. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР