Пилотът на Ферари Карлос Сайнц реагира гневно на спекулациите, според

...
Пилотът на Ферари Карлос Сайнц реагира гневно на спекулациите, според
Коментари Харесай

Слуховете за Ауди разгневиха Сайнц

Пилотът на Ферари Карлос Сайнц реагира яростно на спекулациите, съгласно които Ауди ще се опита да го притегли за първи водач на заводския отбор от 2026 година. Германската автомобилна компания към този момент купи миноритарен дял в Заубер, като в идващите години делът на германците би трябвало да доближи 75%, а Заубер да се трансформира в Ауди.

Развитието на плана на Ауди за Формула 1 набира скорост, само че слуховете кого ще избере отборът се оказаха по-бързи и първо за място в тима беше спряган Мик Шумахер, само че това беше опровергано от германците.

“Не разбирам за какво се приказва за 2026, при изискване, че към момента нямам контракт за 2025 - изясни Сайнц пред испанския вестник Marca. - Това ме ядосва, всякога когато се появяват такива безпочвени клюки. Намерението ми да е остана за доста години във Ферари. ”
 Защо Ферари не съумя да се пребори с наказването на Сайнц? Защо Ферари не съумя да се пребори с наказването на Сайнц?
В последните седмици трансферните клюки във Формула 1 са по-скоро екзотични, като Еди Джордан примерно продължава да твърди, че Люис Хамилтън би трябвало да отиде във Ферари, с цел да възроди отбора, а британецът и Тото Волф към този момент оповестиха, че желаят да продължат да работят дружно, макар че Люис не е подписал нов контракт, а актуалният му изтича в края на този сезон.
 Ауди ще тества мотора си за Формула 1 до края на годината Ауди ще тества мотора си за Формула 1 до края на годината
Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР