Пилотът на Ферари Карлос Сайнс-младши заяви, че иска да ускори

...
Пилотът на Ферари Карлос Сайнс-младши заяви, че иска да ускори
Коментари Харесай

Карлос Сайнц се надява бързо да си намери нов отбор

Пилотът на Ферари Карлос Сайнс-младши съобщи, че желае да форсира договарянията с тимовете от Формула 1 за място през идващия сезон и се надява да реши бъдещето си допустимо най-рано. Сайнс ще бъде сменен от Люис Хамилтън в края на 2024-а година, а от идната акция британецът ще кара за черните кончета.

Испанецът е единственият водач, който е побеждавал преобладаващия отбор на Ред Бул от 2022-а година насам и това стана предишния месец в Австралия с в действителност впечатляващо каране. А в този момент съобщи пред публицисти преди неделното Гран При на Япония, че беседва с разнообразни тимове, „ защото това е нещото, което мениджърският ми екип и аз би трябвало да вършим. Все отново все още нямам работа за идната година “.

Въпросът е в този момент да получим повече детайлности и да забележим по-реалистичните варианти, както и най-подходящите разновидности за мене и бъдещето ми като цяло, изясни още Сайнс. Единственото нещо, което бих споделил е, че в този момент е моментът да ускорим договарянията. И се надявам да подредим всичко, в случай че е допустимо това да стане оптимално рано.

Но очевидно той не е единственият претендент да смени тима, защото над половината от водачите са с изтичащи контракти в края на сегашния сезон. Потенциално свободно място има и даже в първенеца Ред Бул като втори водач след Макс Ферстапен. Също по този начин към този момент няма изясненост и в Мерцедес с кого договарят за позицията на Люис Хамилтън. Отборът на Заубер, който през 2026-а година ще Ауди, е друга алтернатива.

Сайнс пък завоюва в Мелбърн единствено две седмици след претърпяна интервенция на апендикса, която го извади от Гран При на Саудитска Арабия. Но в този момент подсигурява, че към този момент си е възвърнал формата.

" Карах колело в последните седем дни. Останах близо седмица още в Австралия и считам, че към този момент се връщам към най-хубавото си положение. Очевидно е, че към момента не съм се върнал на лежанката във фитнеса, към момента не подвигам тежести. Но най-малко мога да се пусна оптимално в натоварванията, описа испанският водач.

Коментирайки идният кръг от международния шампионат по автомобилизъм, Сайнц изясни по какъв начин Сузука може да бъде предизвикателство за Ферари, защото отборът изостава от темпото от предходната година. Тогава обаче стартът в Страната на изгряващото слънце се организира в края на септември.

" Време е да проверим дали можем да бъдем малко по-близо до най-хубавото си време. И да се насладим на тази невероятна писта както се наслаждавахме предходната година. Защото за мен тя е една от обичаните ми, в случай че не и най-предпочитаната, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР