Пилотът на Дукати Андреа Довициозо спечели състезанието за Гран при

...
Пилотът на Дукати Андреа Довициозо спечели състезанието за Гран при
Коментари Харесай

Aндреа Довициозо спечели Гран При на Австрия

Пилотът на Дукати Андреа Довициозо завоюва надпреварата за Гран при на Австрия, единствено 24 часа откакто разгласи, че в края на сезона ще напусне италианския отбор.
 Състезанията от МотоГП в Аржентина, Тайланд и Малайзия бяха анулирани
Състезанията от МотоГП в Аржентина, Тайланд и Малайзия бяха анулирани

За сметка на това през ноември ще има още една конкуренция в Европа

Надпреварата на пистата " Ред Бул Ринг " в Шпилберг бе белязана от зрелищна злополука, при която моторът на Йоан Зарко (Дукати) за малко да отнесе ветерана Валентино Роси, откакто се разруши на части в защитната ограда и осея пистата с парчета, което докара до повдигането на червен байрак. Самият Зарко и другият участник в конфликта - Франко Морбидели с Ямаха, не пострадаха съществено, макар че се наложи Морбидели да бъде отвеян с носилка до колата за спешна помощ, само че по-късно италианецът се изправи на крайници.

Довициозо записа третата си победа в Шпилберг и резервира съвършения връх на Дукати на " Ред Бул Ринг ", които непроменяемо печелят там след вкарването на надпреварата в календара на Мото ГП. Това също по този начин бе победа номер 50 за Дукати в най-високия клас мотоциклети.

На второ място през днешния ден приключи водачът на Сузуки Жоан Мир от Испания, а на почетната стълбичка се качи и австралиецът Джак Милър с Дукати. Валентино Роси финишира на пета позиция.
 Довициозо взе дефинитивно решение, неприятна обстановка за
Довициозо взе дефинитивно решение, неприятна обстановка за " Дукати "

Италианецът се причисли към отбора от Болоня през 2013 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР