Пилотът на Citroen в Световния рали шампионат Крис Мийк призна,

...
Пилотът на Citroen в Световния рали шампионат Крис Мийк призна,
Коментари Харесай

Мийк няма извинение за абсурдната грешка на рали Мексико

Пилотът на Citroen в Световния рали шампионат Крис Мийк призна, че няма извинения за грешката си в последните стадии на рали Мексико. Британецът се подхлъзна на един от завоите в неделната заран и катастрофира, като това може би му коства втора поредна победа в Мексико, защото се движеше втори покрай водача. В последна сметка той финишира трети на минута и 20 секунди зад спечелилия Ожие и разкри, че се е чувствал като в пъкъла от гняв.
Déjà-vu?! Don´t miss the Power Stage SS22 @RallyMexico LIVE from 12:00 (UTC-6) @ https://t.co/MAJfHItykO #WRCLive pic.twitter.com/oIhLJTYWUC
— WRC (@OfficialWRC) March 11, 2018
Помолен да опише уикенда си, Мийк показа: " Беше ужасяващ. Допуснах прекомерно доста неточности. Имах колата, имах комфортна стартова позиция, имах скоростта за победа и не можех да ги употребявам. Много съм сърдит и нямам извинения ".

След третия кръг във WRC Мийк към този момент заема четвърто място в генералното класиране, на единствено три точки от третото, окупирано от Андреас Микелсен с Hyundai, само че и на цели 20 и 24 надлежно от водача Ожие и Тиери Нювил.

Мийк разяснява представянето на тазседмичния си съотборник Себастиан Льоб като " приятна изненада ". Деветкратният първенец направи завръщането си във WRC през миналия уикенд и съумя да финишира на нелошата пета позиция като в началните стадии от надпреварата даже бе кандидат за победа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР