Пилотът на BA Робърт Браун и съпругата му милионерка Джоана

...
Пилотът на BA Робърт Браун и съпругата му милионерка Джоана
Коментари Харесай

Смразяващият план на убиеца от British Airways Робърт Браун за Джоана Симпсън - подготвен гроб, мрачно предчувствие

Пилотът на BA Робърт Браун и брачната половинка му милионерка Джоана Симпсън изглеждаха като всяка друга елементарна фамилна двойка, само че зад затворени порти Браун беше надалеч от това, което изглеждаше.

Смразяващ поврат в техния жертван брак е преразгледан в документалния филм на ITV довечера, Убиецът на British Airways, който преглежда мъчителната история за това по какъв начин Браун е умъртвил отчуждената си брачна половинка, откакто тя е споделила на другари, че се опасява от нея някогашен, откакто я държеше на нож. Трагично, когато изиска разлъка с Браун, тя знаеше, че излага живота си на риск.

Насред скъпоструваща борба за бракоразвод след нескончаем интервал на домашно принуждение - което включва насилствен надзор и тежко принуждение - Браун преби Джоана до гибел с чук в разтегнатия им фамилен дом. След това килърът погребва тялото й в квалифициран гроб.

Бившият капитан на British Airways беше сензационно оневинен за ликвидиране, откакто призна непредумишлено ликвидиране на съображение понижена отговорност пора...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР