Пилотът Константин Ярушенко е бил назначен за член на обществения

...
Пилотът Константин Ярушенко е бил назначен за член на обществения
Коментари Харесай

Наркотрафикант в обществения съвет на Русия

Пилотът Константин Ярушенко е бил назначен за член на публичния съвет на Русия с декрет на президента Владимир Путин. Той го назова бранител на правата на индивида. Ярошенко беше наказан на 20 години затвор от американски съд за наркотрафик, откакто през 2010 бе задържан в Либерия. Според американските управляващи той е възнамерявал да достави тонове кокаин от Южна Америка в Съединени американски щати през африканската страна. През 2011 бе наказан, а тази година сменен за американския студент Тревър Рийд, наказан в Русия на 9 години колония за офанзива над сили на реда.

" Настроението ми сега е да отдам всички свои познания и умения в интерес на публичния живот на Русия. За да покажа на американците, че не са прави ", сподели Ярушенко, заявявайки желанията си да се изяви като публичен активист.

Руската Федерация и Съединени американски щати не престават да разменят пандизчии. Наскоро Джо Байдън предложи замяна на търговеца на оръжие Виктор Бут, прочут като " търговецът на гибел ", за Пол Уилън, махленски в шпионаж в интерес на Вашингтон.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР