Пилот, загинал при катастрофа на боен самолет близо до базата в Сан Диего, идентифициран като майор Андрю Метлър, морски пехотинец, известен като Simple Jack

...
Американската армия идентифицира пилота от Корпуса на морската пехота, който
Коментари Харесай

Американската армия идентифицира пилота от Корпуса на морската пехота, който беше убит в четвъртък, когато бойният му самолет се разби близо до База в Сан Диего по време на тренировъчен полет.

Майор. Андрю Метлър пилотираше F/A-18D Hornet, когато падна в 23:54 ч. В четвъртък близо до въздушната база на Корпуса на морската пехота Мирамар, 2-ро крило на морската пехота се казва в изявление от централата си в Чери Пойнт, Северна Каролина.

Търсачите откриха тялото на Метлър на мястото и катастрофата остава в процес на разследване.< /p>съобщава, позовавайки се на архивите на Конгреса.

Наградите за кариера на Метлър включват похвален медал на флота и морската пехота, медал на Националната служба за отбрана, медал за кампания в Афганистан, медал за глобална война срещу тероризма и медал за служба на Корея .

„Наследството на майор Метлър ще остане с всеки морски пехотинец, моряк и цивилен, с когото е служил, и ние имаме задължението да продължим да поддържаме ценностите, които той защитаваше“, каза Бенедикт. „Той ще липсва много на 2-ро крило на морската пехота и сред неговите братя и сестри във Fighting Bengals.“

Метлър е завършил специалност машинно инженерство в Технологичния институт на Джорджия през 2007 г., според неговата страница в LinkedIn.

Мястото на катастрофата беше описано като държавна собственост източно от въздушната станция.

MCAS Miramar приютява над 12 000 морски пехотинци, моряци и цивилни. Базата е на около 10 мили северно от Сан Диего.

KFMB-TV, филиал на CBS, съобщи, че последният F/A-18 Hornet, който се е разбил в Сан Диего, е бил през 2008 г., когато самолет се блъсна в къща в района на University City, убивайки четирима членове на семейството вътре.< /p>

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР