Пилот-убиец, който преби жена си до смърт преди повече от

...
Пилот-убиец, който преби жена си до смърт преди повече от
Коментари Харесай

Робърт Браун: Пилот-убиец, който преби съпругата си до смърт, „може да убие отново, ако бъде освободен“

Пилот-убиец, който преби жена си до гибел преди повече от 13 години, може да убие още веднъж, в случай че бъде освободен предварително от пандиза, съгласно неговия фамилията на жертвата.

Робърт Браун преби брачната половинка си Джоана Симпсън до гибел с чук в фамилния им дом през октомври 2010 година След това погреба тялото на 46-годишната в спонтанен ковчег в квалифициран гроб в Windsor Great Park.

Бившият капитан на British Airways беше оневинен за ликвидиране, откакто призна за непредумишлено ликвидиране на съображение понижена отговорност и излежа 13 години от 26-годишна присъда. Миналия октомври държавният секретар по правораздаването Алекс Чалк удостовери, че ще употребява пълномощията си, с цел да спре автоматизираното освобождение на Браун и вместо това да накара случая да бъде преразгледан от Комисията за условно освобождение. На чуване в Лондон тази седмица юристите на Браун твърдяха, че сезирането е нелегално, до момента в който държавното управление споделя, че правосъдният му иск би трябвало да бъде отритнат.

Го...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР