Пилот преби до смърт жена си за това, че тя

...
Пилот преби до смърт жена си за това, че тя
Коментари Харесай

Пилот уби с тиган бившата си - и след развода му струвала много пари

Пилот преби до гибел жена си за това, че тя отказвала да понижи цената на дома, който продавали след раздялата им. 54-годишният Андрю Макинтош е упрекнат в убийството на 56-годишната Патрисия в миг на " гняв, яд и отчаяние ". Жената била открита мъртва в кухнята на къщата им, оценена на 300 000 паунда, написа Мирър.



След като водачът от английската самолетна компания TUI бил задържан, той признал за убийството. По негови думи, откакто се разделил с жена си, той се изнесъл от къщата, която взели с ипотека. Затова мъжът потопен в задължения, плащайки ипотеката, а също по този начин и личния си наем, също така давал и прехрана на първата си жена, от която има две деца.



След като Патриция отказала да занижи цената на къщата, с цел да могат да я продадат бързо, нервите на Андрю не издържали, взел тиган от печката и я блъснал по главата. След убийството той се прибрал в жилището си, купил по пътя бутилка вино, и написал на дамата на собствен другар: " Направих немислимото, пропаднах ".

Патоанатомите изброили 34 външни контузии на тялото на починалата, включително строшен нос и мощни хематоми. В дихатилните й пътища имало огромно количество кръв, имало огромно кръвонасядане и в мозъка.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР