Пилот от британските военновъздушни сили е загинал, след като самолет

...
Пилот от британските военновъздушни сили е загинал, след като самолет
Коментари Харесай

Пилот на британските ВВС загина при катастрофа

Пилот от английските военновъздушни сили е умрял, откакто аероплан " Спитфайър " (Spitfire) се разрушил нощес в поле в Източна Англия, оповестиха английската полицията и Военновъздушни сили, представени от Ройтерс. 
Изтребителят бил част от възпоменателна гала във връзка Битката за Британия през Втората международна война в база на Военновъздушни сили в Линкълншир, оповестява вестник " Гардиън ".
" Ужасна вест е, че животът на военнослужещ водач от Кралските Военновъздушни сили е пресечен освен това трагично събитие. Мислите ми са със фамилията и околните му ", съобщи министър-председателят Риши Сунак в обществените мрежи.
Неидентифицираният водач е бил единственият човек в самолета и е разгласен за мъртъв на място, се споделя в изказване на полицията в Линкълншир.
Местната полиция сподели още, че не счита, че има други потърпевши вследствие на случая и че продължава следствието на аргументите.
В изказването на военновъздушните сили се споделя:  " С голяма горест би трябвало да потвърдим гибелта на водач на Кралските Военновъздушни сили при драматичен случай покрай военновъздушната база " Конингсби "  (Coningsby) през днешния ден ". " Семейството на водача е осведомено и молим да се почита персоналното им пространство в този сложен миг ", се споделя още в изказването.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР