Пилот на United Airlines е обвинен в странно нападение с брадва, уловено на видео в паркинга на международното летище в Денвър

...
Пилот на United Airlines е обвинен в странно нападение с
Коментари Харесай

Пилот на United Airlines е обвинен в странно нападение с брадва по-рано този месец, при което опустоши ръката за паркиране на служител на международното летище в Денвър паркинг, причинявайки щети за около 700 долара. Полицията казва, че пилотът, Кенет Хендерсън Джоунс, им е казал: „Той току-що достигна точката на счупване“.

Видео от инцидента на 2 август, получено от CBS News Colorado, показва 63-годишния пилот, въоръжен с брадва в пълен размер. Във видеото той удря рамото за паркиране на изходната врата на паркинг за служители 23 пъти, докато не събори рамото за паркиране от основата му. След това Джоунс се кара продължително няколко минути по-късно със служител на летището, който видял какво се е случило и се опитал да отнеме брадвата от пилота. Пилотът предава брадвата едва след като втори служител на международното летище в Денвър се намесва и му помага да я изхвърли. Администраторите на летището го описаха като "физическа битка" без наранявания.

Властите на окръг Адамс са обвинили Джоунс в престъпно престъпление. Той трябва да се яви пред съда в съда на окръг Адамс на 25 септември за повдигане на обвинения.

Джоунс не е отговорил на многобройни запитвания от CBS News Colorado, направени по телефона, имейл и текстови съобщения. Ръсел Карлтън, мениджър корпоративни комуникации на Юнайтед, каза: „Той беше премахнат от графика и е в отпуск, докато Юнайтед провежда вътрешно разследване.“ Карлтън не предложи повече коментар или подробности.

Федералните регистри показват, че Джоунс е класиран да управлява големи самолети като 767 и 757.

Въпреки че Джоунс не е отговорил на съобщенията, заместник-шерифът на окръг Адамс казва, че Джоунс им е казал: „Той току-що достигна точката на пречупване."

Според полицейски доклад Джоунс също е казал, че се е опитвал да напусне, но е преценил, че има шест коли на опашка пред всеки от трите изхода. Администраторите на летището казаха, че има проблеми с парцела, тъй като хората нямат подходящи разрешителни. Депутатите казват, че Джоунс им е казал, че „се опитва да се отърве от проблемите за всички чакащи“.

Видеозапис от камери на летището показва как полицейски служители, назначени на летището, задържат Джоунс в близкото поле и му слагат белезници. Същото видео показва как Джоунс по-късно разговаря с полицията и е освободен от ареста си и си тръгва.

Записите показват, че Джоунс няма предишни арести в Колорадо.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР