Пилот извън службата в Съединените щати е обвинен в 83

...
Пилот извън службата в Съединените щати е обвинен в 83
Коментари Харесай

Американски пилот, обвинен в опит да изключи двигателите на самолет по време на полет

Пилот отвън службата в Съединените щати е упрекнат в 83 обвинявания в опит за ликвидиране, откакто се твърди, че се е опитал да изключи моторите на търговски аероплан по време на полет.

Пилотът, който заемаше седалката в пилотската кабина, се опита да деактивира моторите на самолета по време на полет на Horizon Airlines от Евърет, Вашингтон, до Сан Франциско, Калифорния, преди да бъде обуздан от екипажа на полета, споделиха публични лица в понеделник.

Продължавайте да четете

лист от 4 детайла Мианмарската войска получава нови доставки на авиационно гориво макар злоупотребите Съединени американски щати арестува двама за хипотетичен експорт на авиационна техника за Русия Нигерийски авиационни служащи блокират пътища, защото стартира стачката против заплащането Саудитска Арабия гледа разширение на авиацията, с цел да влезе на решителен туристически пазар завършек на списъка

44-годишният Джоузеф Дейвид Емерсън беше задържан, откакто самолетът кацна безвредно в Портланд, Орегон, в неделя, съгласно локалната прокуратура.

Той е изправен пред 83 обвинявания в опит за ликвидиране, 83 обвинявания в неразумно застрашаване на друго лице и едно обвиняване в застрашаване на аероплан.

ФБР в Портланд сподели, че „ няма продължаваща опасност, обвързвана с този случай “.

Федералната авиационна администрация сподели на американските самолетни компании в уведомление, че „ валидиран пасажер с скачаща седалка “ се е опитал да деактивира моторите на двуреактивния аероплан Embraer 175, като се е опитал да задейства системата за пожарогасене на мотора.

Един от водачите на самолета сподели на началник на въздушното придвижване, че екипажът е „ изкарал индивида, който се опита да изключи моторите от пилотската кабина, и той не звучи по този начин, като че ли основава проблеми откъм гърба сега “, съгласно аудиозапис, оповестен в LiveATC.net. „ Мисля, че той е обуздан. “

Базираната в Сиатъл Alaska Airlines, която има Horizon, удостовери в понеделник, че един от нейните водачи е взел участие в случая, само че сподели, че капитанът и вторият водач „ бързо реагираха, мощността на мотора не беше изгубена и екипажът обезпечи самолети без произшествия ”.

Авиокомпаниите употребяват преносимата седалка в пилотската кабина, с цел да настанят водачи, които се готвят да летят с по-късен полет, с цел да избегнат боричкане на пасажер от самолета. Американските превозвачи постоянно разрешават на водачи от други самолетни компании да заемат третото място.

През 2018 година наземен сътрудник на Horizon Air се разруши със аероплан в дребен остров в Puget Sound, откакто открадна празен аероплан на интернационалното летище Sea-Tac в Сиатъл.

Мъжът сподели на началник на въздушното придвижване, че „ в действителност не е възнамерявал да кацне “ и се разказа като „ строшен човек “.

Източник: Ал Джазира и осведомителни агенции
Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР