Пилот издъхна по време на полет след като получи инфаркт,

...
Пилот издъхна по време на полет след като получи инфаркт,
Коментари Харесай

Пилот издъхна по време на полет, колегата му помисли, че се шегува

Пилот издъхна по време на полет откакто получи инфаркт, само че другият водач с него е помислил, че сътрудника му си прави смешка. Едва когато кацнали на летището, вторият водач открил с смут, че сътрудника му в реалност е умрял.

Трагедията е станала през юни м.г., само че чак в този момент проверяващите публично разгласяват случая. От Отдела по следствие на авиоинциденти на Обединеното кралство обясниха, че дребният четириместен аероплан е изхвърчал от летището в Блекпул.

В отчета е било маркирано, че двамата водачи са си поговорили малко преди политане, само че откакто се качили в самолета, не са разменили нито дума. По едно време вторият водач забелязал, че главата на колегата му е отметната обратно, обаче помислил, че просто желае да си почине и нищо не споделил.

По време на полета главата на първия водач се отпуснала на рамота на сътрудника му, само че той още веднъж не реагирал, защото помислил, че това е някаква смешка.

След като кацат на твърда земя, водачът осъзнал, че спътникът му продължава да не помръдва и че главата му към момента е подпряна на рамото му. Тогава той алармирал на Спешна помощ и на място пристигнала въздушна кола за спешна помощ. Въпреки опитите на медиците 57-годишният мъж, който имал хипертония, бил разгласен за мъртъв.

Our report into a Piper-32-300 (G-WINS) highlights the importance of pilots always being prepared before they fly. Read about it here:
— AAIB (@aaibgovuk)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР