Пили сте бира, живели сте нездравословно и коремът ви е

...
Пили сте бира, живели сте нездравословно и коремът ви е
Коментари Харесай

Как да махнете бирения корем?

 бирен стомах

Пили сте бира, живели сте нездравословно и коремът ви е пораснал, само че не е съдбовно. От биреното коремче може да се отървете, стига да имате предпочитание:

От какво се появява?

Всъщност „ биреният стомах “ чисто и просто съставлява мазнини върху коремната област. Той не е от бира. Той може и да бъде от бира, само че единствено индиректно. Сега ще поясним, като разгледаме аргументите за пораждане на „ бирено коремче “:

1. Ниски равнища на мъжкия хормон тестостерон. Случва се. Не на последно място и поради приложимост на алкохол. Да го кажем по този начин, тестостеронът се понижа от прекомерно постоянната приложимост на алкохол, и то освен бира. Трябва да напомним, че аленото полусухо вино за малко време подвига равнищата на тестостерон.

2. Чревоугодничество. Това е най-разпространената причина. Тук всичко е ясно: доста ядете и тлъстеете. И още веднъж на разум идва бирата. И мезетата, които вървят към нея – изключително чипса.

3. Мързелът. Ако по през целия ден седите на едно място, рано или късно ще имате мазнини. По-малкото придвижване води до по-малко горене на калории. Съответно, мазнините остават в организма.

4. Възрастта. Колкото повече остаряваме, толкоз по-силно ни въздействат другите фактори. С възрастта се намалява тестостеронът, физическите извършения стават по-трудни, забавя се обмяната на веществата.

Какво ни заплашва?

„ Биреният стомах “ е нещо неприятно, даже да ви устройва по какъв начин наподобява. Мазнините сами по себе си способстват превръщането на тестостерона в присъщия за дамите хормон естроген. Мъжът става по-женствен и от вътрешната страна, и извън. Най-малкото могат да ви пораснат гърди.

Омазняването е причина за сърдечно-съдови болести. Освен това непотребните килограми ви карат да се движите по-малко.

С други думи казано, аргументите за „ биреното шкембе “ са съвсем същите като следствията. Това си е един тип циничен кръг. А това значи, че обстановката ще продължи да се утежнява.

Как да го премахнете?

Трудно ще започнете ненадейно нов живот. В този случай ключът към триумфа е постепенността. Стъпка по стъпка се придвижвайте към здравето. При това работете в три посоки.

1. Постепенно въведете ред в порциите храна. Трябва да се откажете от газираните и магазинните сокове с добавена захар. Също по този начин премахнете от чинията си полуфабрикатите, фаст-фуда, мазната храна, чипса и сладкишите. Повече наблягайте на зърнените храни, плодове, зеленчуци, ягоди и ядки.

По-добре яжте по-често, само че малко. Всичко, което ядете за деня, за предпочитане разделете не на 3 приема на храната, а на 5. И не яжте през нощта.

2. Занимавайте се с физически извършения. При това не приказваме за супер изтощаващи спортни извършения. За да разкарате „ бирения стомах “ не е наложително да поставяте върхове. Просто се движете. Тонизирайте тялото си.

Може да бягате заран. По-добре на гладен корем. Отлично оказва помощ и плуването. Ако нямате опция постоянно да бягате или да ходите на басейн, скачайте на въже по 10 минути дневно. Привикнете към обикновена утринна подготовка. Скоро тя ще ви даде забележими резултати.

3. Бъдете мъже. Правилното хранене и физическите занимания сами по себе си ще покачат равнището ви на тестостерон. Но има и по-приятен метод да се спомогне този развой. И това е най-приятната част в битката против „ биреното шкембенце “. Бъдете полово дейни, несъмнено, без да стигате до фанатизъм. Между другото, тестостеронът се покачва освен от секса, само че и от елементарното другарство с дами.

Не се тормозете. Стресът и разочарованието намаляват тестостерона. Бъдете постоянно бодри и радостни.

И най-важният въпрос: би трябвало ли да спрете бирата?

Лекарите ще кажат, че да. Но пък вие мъчно ще ги послушате, нали? Тогава се постарайте да уравновесите отрицателните резултати от бирата и другия алкохол посредством деен метод на живот, вярно хранене и положително въодушевление.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР