Пилето на фолка - Райна, реши да си докара повече

...
Пилето на фолка - Райна, реши да си докара повече
Коментари Харесай

Само в БЛИЦ! Райна влудява - показа голо и мокро дупе, но изкопира Гери-Никол!

Пилето на фолка - Райна, реши да си докара повече внимание като заголи дупе. Изявата в новия й клип обаче поразително доста наподобява на предходна на Гери-Никол. В песента си " Зле те слушам " Райна сменя няколко визии, коя от коя по-предизвикателни. В една от сцените брюнетката топва дупе в чаша цялостна с шарени топчета и течност. Тази провокативна сцена обаче поразително доста припомня на тази на нейната колежка Гери-Никол.



Малката дива от " Х фактор " прави възторг с всяко нейно парче. Такава бе и колаборацията й със 100 Кила. Двамата безусловно взривиха музикалните среди с " Напра'о ги умъртвявам ". В клипа Гери сменя няколко визии, а една от тях и в същата огромна чаша, като тази в която към днешна дата се кълчи Райна. Дори апликираните пеперуди и в двата клипа са безусловно идентични, както си проличава от фотосите.




Вероятно пилето на фолка се надява на същия триумф на парчето си, какъвто бе този на колежката й Гери. Дали ще успее и дали се е въодушевила тъкмо от русокоската с апетитни форми, не знаем, само че й желаем триумф.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР