Пиленцата от Монако ще стават родители, предполагат техни последователи в

...
Пиленцата от Монако ще стават родители, предполагат техни последователи в
Коментари Харесай

Пиленцата от Монако чакат бебе?

Пиленцата от Монако ще стават родители, допускат техни почитатели в обществените мрежи. Спекулациите вървят, тъй като Нина пусна фотография с наедряло коремче, написа „ България през днешния ден “. „ Бременна ли си или това е от охолния живот “, чуди се почитател, само че брюнетката го оставя без отговор. Нина и Боби Манекена са дружно от дълги години и няма да е изненада, в случай че имат отроче.

Слуховете за бременността се ускоряват и от обилната гръд на пиленцето Нина. Досега не се е хвалила, че си е поставила силикон, тъй че евентуално е качила килограми и това се е отразило на гърдите й, които сега са големи.ю

Пиленцата от Монако от дълго време са подготвени за бебе. Една от най-одумваните двойки в България е твърдо решена да си има дете. Боби Манекена и Нина тъкмо това си пожелаха точно на Коледа, когато стават чудеса.

„ Едно малко бебче да се появи като коледен подарък, да радва нашето семейство и да дава смисъл на нашия живот за в бъдеще “, написаха преди близо година пиленцата от Монако.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР