Пиленцата от Монако или постоянно са пияни, или са тотално

...
Пиленцата от Монако или постоянно са пияни, или са тотално
Коментари Харесай

Дъното на всички дъна: Нина от Пиленцата от Монако се предлага за... 100 лева!

Пиленцата от Монако или непрекъснато са пияни, или са тотално несъответстващи, разясняват всеобщо консуматори в нета. Селските им изцепки и обезверени напъни да се изкарат ВИП към този момент даже не са смешни, а жалки и будещи единствено страдание. Нина и Боби обаче не усещат, че ги плюят, а си мислят, че дъжд вали...

Последната, този път гигантска излагация на двойката, работеща като обслужващ личен състав зад граница, бе да се предложи ценово на почитателите си. И какъв брой мислите им е цената?! Общо 150 лв., поотделно стотарка!

Да, самата Нина смълча нета като разгласи цената си от един " Алеко ". Толкова трябвало да заплати всеки, който желае да си направи видео с нея. След това изявление потребителите всеобщо са в потрес, а зевзеци посъветваха психиатрите да се заемат и да слагат двойката под наложително забраняване (ако са наясно въобще какво е това).

" Ами да. Ние сме Випове, скоро ще вършим среща с почитателите си в Пловдив и то в супер първокласен ресторант. Безплатни ще са единствено няколко фотоси, а който желае клипче, ще би трябвало да си заплати. То тая работа не е за без пари. Накрая ще изберем и един огромен победител, който ще водим в Монако ", съобщи Нина Димитрова от Пиленцата.

" Като ги гледаме какви са смотани и утрепани, за 100 лв. тая ще върти и цялостни стратегии цяла вечер ", хилят се в мрежата консуматори.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР