Пилеенето на луди пари от английските отбори продължава с пълна

...
Пилеенето на луди пари от английските отбори продължава с пълна
Коментари Харесай

В Англия пак броят луди пари за недоказали се играчи

Пилеенето на луди пари от британските тимове продължава с цялостна мощ през зимния трансферен прозорец. След като мнозина се учудиха по какъв начин Ливърпул може да заплати 75 млн. паунда за Върджил ван Дайк на Саутхемптън и да го направи най-скъпия бранител в историята, градският противник Евертън не остана по-назад в хвърлянето на средства.

"Карамелите " имат крещяща потребност от нов нападател и взеха подобен, само че учудиха света с избора си. Те привлякоха турския национал Дженк Тосун от Бешикташ. При това, те заплатиха 25 млн. паунда за недоказания в огромни шампионати 26-годишен турчин.

Тосун е отбелязал общо 80 гола в 204 мача в турския шампионат с екипите на "орлите " и преди този момент на Газиантепспор. На Острова незабавно се зачудиха дали с такава визитка заслужава да бъдат платени такива пари за него, само че договорката към този момент е реалност.

Нападателят мина медицинските прегледи и от 1 януари ще облече синия екип. Договорът му ще е за до 30 юни 2022 година Той е роден в Германия, само че избира да играе за родината на родителите си и има 23 мача с 8 гола за националния тим на Турция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР