ПиксабейПореден ужасен инцидент с домашно куче.Става на центъра на Долна

...
ПиксабейПореден ужасен инцидент с домашно куче.Става на центъра на Долна
Коментари Харесай

Ротвайлер нападна жена и мъж в центъра на Долна Оряховица, полицията откри стрелба

Пиксабей

Пореден ужасяващ случай с домашно куче.

Става на центъра на Долна Оряховица.

Ротвайлер нахапа собственичката си и мъж от Долна Оряховица. Това е станало в събота по обед. Стигнало се е и до пукотевица от служител на реда по агресивното животно.

Инцидентът става на централната улица в града, където се е разхождало отвързаното куче. Стопанката му и комшия са създали опит да го вържат, когато животното се нахвърля върху тях, предава Нова тв.

„ Виждал съм кучето, то не ми е посягало. Доколкото разбрах е било дразнено. Дъщерята на стопанина е тръгнала да ги разтървава “, изясни комшия.

Минаващи хора са пробвали да оказват помощ на съседа и дамата, само че и те са получили няколко нахапвания. Най-тежко е потърпевш мъжът. Той е със строшен крайник във великотърновската ортопедия.

„ Станалото, станало. Ухапване, това е. Не мога да ви кажа нищо по въпроса ”, разяснява пострадалият.

Жената е в хирургичното поделение на горнооряховската болница, без заплаха за живота. „ Има към осем рани на гърба, горната част на дясната ръка, пръста, китката, на краката, на десния прасец, на дясната подбедрица - съвсем цялото тяло ”, сподели хирургът доктор Елиас Хадад.

На мястото на случая е извикана полиция. Последвала и пукотевица по ротвайлера, само че кучето избягало в покрайнините на града. От кметството в Долна Оряховица излязоха със известие, в което помолиха жителите да не излизат от домовете си.

След 10-часово търсене обаче ротвайлерът е открит и по избор на притежателя му - някогашен служител на реда, е настанено в подслон. Мъжът не беше открит за коментар от екипа ни. От полицията са почнали следствие.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР