Пике бе глобен с 48, 000 евро за шофиране без

...
Пике бе глобен с 48, 000 евро за шофиране без
Коментари Харесай

Пике бе глобен с 48, 000 евро за шофиране без валидна шофьорска книжка

Пике бе санкциониран с 48, 000 евро за шофиране без годна шофьорска брошура
Централният бранител на Барселона Жерар Пике бе санкциониран с 48, 000 евро от испански съд за шофиране без годна шофьорска брошура. 31-годишният защитник дойде в заседателната зала дружно със своя юрист, като одобри присъдата на съда на чуването за нарушаването на испанските закони за шофиране по пътищата. Футболистът си потегли с усмивка, без да приказва пред медиите.

Според информациите, Пике е бил спрян от общинската полиция в Барселона като част от рутинна инспекция и е бил открит да кара без точки в шофьорската си брошура. В Испания шофьорските книжки работят по системата на точкуване, като при всяка нарушаване на пътя се лишава подобаващ брой точки.

Шофьор, който остане без точки в книжката, получава наказване от шест месеца с отнемане от шофьорската си брошура, като по-късно би трябвало да премине и курс за разпоредбите на пътя, с цел да си възвърне лиценза. Пике можеше да стори това през юни тази година, само че не мина курса, по тази причина лицензът му остана неразрешен до август, когато пък е бил спрян от общинската полиция, оповестяват от съда.

Играчът на Барса към този момент получи парична глоба на стойност 10, 500 евро през 2015 за нанасяне на словесна засегнатост върху две униформени лица, които са желали да го глобят за паркиране на неразрешено за това място. Защитникът на каталунците е бил сниман по време на случая, като съгласно записа той е изразил бурно реакцията си, смачквайки санкцията и в следствие хвърляйки я на земята. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР