Пикантни подробности от интимния живот на бившия испански национал Иско

...
Пикантни подробности от интимния живот на бившия испански национал Иско
Коментари Харесай

Гореща актриса утешава футболист в леглото /снимки/

Пикантни детайлности от интимния живот на някогашния испански национал Иско излязоха нескрито. Разкри ги брачната половинка му Сара Саламо, която гостува в телевизионно предаване.
Чаровната актриса призна, че двамата са спортни натури и одобряват любовта точно като съревнование. „ Правим секс по веднъж дневно. Отклонявахме поканите за присъединяване, до момента в който не се убедим, че ще можем да отговорим точно по този начин на въпроса със секса “, призна 30-годишната брюнетка.
Иско в този момент има доста време за милувки с обичаната си, защото в края на предишния сезон напусна " Реал " /Мадрид/ и към момента е без тим. Той игра на „ Бернабеу “ 7 години, откакто през 2013-а подписа контракт с трансфер от Малага.
Именно от този град е някогашната му другарка - Виктория Калдерон, от която футболистът има наследник Франсиско. Той към този момент е на 8 и живее с майка си. Година след раждането на момчето родителите му се разделиха.
След нея халфът се хвана с Кармен Муньос. С нея беше малко време и през 2017-а се хвана със Сара, с която е и до през днешния ден. Той и актрисата се радват на две деца - Тео, роден през юли 2019-а и Пиеро, който се появи на бял свят през декември 2020-а.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР