Пикантен инцидент се случи в BBC Sport Studios по време

...
Пикантен инцидент се случи в BBC Sport Studios по време
Коментари Харесай

Гръмки еротични стенания връхлетяха в ефира на BBC СНИМКА+ВИДЕО

Пикантен случай се случи в BBC Sport Studios по време на предаване онлайн на водещите Гари Линекър и Алън Шиърър. Те разискаха мача от ФА Къп, в който Ливърпул и Уулвърхемптън се бориха за място.

В разгара на полемиката в ефира нахлуха еротични стенания, които може да се чуят в нецензурен филм, а не в ефира на Би Би Си.

Шиърър реагира на протичащото се. Обръщайки се към публиката, той изясни, че не знае „ кой подвига този звук “.

Колегата му Линекер добави, че в студиото е освен шумно, само че и „ горещо “.

По горещи следи е открита повода за случая. В акаунта си Линекер разгласява фотография на телефона, който бил залепен на гърба на тв приемника. Той изясни, че това е " бойкот " и че случилото се " е много смешно ".

Въпреки обстоятелството, че случаят може да провокира скандал, в ефира телевизионният водещ се оправи почтено, като освен отговори на шума, само че и съумя да трансформира случая в смешка. След това програмата продължи както нормално, макар че всички чуха еротични звуци.

Шегобийникът в YouTube Даниел Джарвис – Jarvo69, който обича да се майтапи с публиката по време на спортни събития, пое отговорност за случая.

Той напряко съобщи, че „ аз го направих “ и придружи обявата със фотография от студиото със същия телефон.

 

По-късно той сподели как е изиграл телевизионните водещи.

Джарвис скрил телефона с мелодията в студиото и в точния миг просто се обадил, след което в студиото прозвучали самите звуци на секс.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР