Пик на резервациите за коледните и новогодишните празници. Според данните

...
Пик на резервациите за коледните и новогодишните празници. Според данните
Коментари Харесай

Развързваме кесията за празниците! Ето колко ще ни струва да посрещнем Коледа и Нова година

Пик на резервациите за коледните и новогодишните празници. Според данните на Института за разбор и оценка на туризма 480 000 българи ще посрещнат Рождество Христово отвън домовете си. Малко над половин милион пък са тези, които ще отброят последните минути на 2017 на разнообразни туристически дестинации.
Според упованията на туроператорите приблизително 240 000 българи ще посрещнат двата празника в чужбина, осведоми Нова телевизия.

Тези, които са избрали да останат в България, приблизително дневно ще похарчат по 285 лева Почти двойно - 495 лева излиза празникът зад граница. Най-евтино ще излезе на тези, които ще посрещнат празниците в къщите за посетители и вилите - пакетите стартират от 155 лв.. А най-вече джобът ви ще олекне по зимните ни курорти до 1650 лв. за пакет.

Кувертите в заведенията за хранене в столицата варират сред 80 и 180 лв..

Най-евтините куверти се оказват тези в къщите за посетители и вилите, където празникът се прави съгласно българските обичаи. Тридневен пакет излиза приблизително към 250 лв..

Ако пък сте избрали да отброите последните минути от 2017 година на морето, ще ви излезе по-солено. Пакетите варират от 430 лв. до 800 лв..

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР