Pik.bgКапитанът на националния отбор Ивелин Попов получи контузия и беше

...
Pik.bgКапитанът на националния отбор Ивелин Попов получи контузия и беше
Коментари Харесай

Лоши новини: Ивелин Попов получи тежка контузия в Русия

Pik.bg

Капитанът на националния тим Ивелин Попов получи травма и беше сменен наложително в мача на “Ростов ” от 22 кръг на съветското футболно състезание против “Уфа ”. Отборът на българския национал получи гол минута по-късно и загуби мача с 0:1, което го остави на шесто място в класирането с четири точки зад “Спартак ” (Москва).

Попов стартира като титуляр, само че самичък изиска промяна в 24-та минута на срещата и на негово място се появи някогашният състезател на “Астана ” и национал на Казахстан Бактиор Зайнутдинов. След срещата треньорът на “Ростов ” Валерий Карпин удостовери, че контузията на Попов " наподобява тежка ", само че не се ангажира с това какъв брой време ще отсъства българинът от отбора му.

Контузията на Попето може да го извади и от сметките на селекционера Петър Хубчев за идната евроквалификация. Гостуването на Чехия е на 7 юни и Попето ще има два месеца да се възвърне. Към момента „ лъвовете “ заемат второто място в групата с две точки след равенствата с Косово и Черна гора, а безапелационен водач е Англия с 6 точки. Чехите нямат извоювана точка и са на дъното, само че са с мач по-малко.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР