Пиете ли кафе? Ако отговорът е НЕ, то със сигурност

...
Пиете ли кафе? Ако отговорът е НЕ, то със сигурност
Коментари Харесай

12 късметчета с кафето ти за днес – 10 февруари

Пиете ли кафе? Ако отговорът е „ НЕ ”, то сигурно обичате шанса и постоянно желаете да е на ваша страна.
Днес, както нормално, сме решили да зарадваме всеки от вас, подарявайки му късметче, което да го накара да се усеща по-значим, по-усмихнат и по-позитивен.
От вас се изисква да си намислите число от 1 до 12 и да разберете какво ви чака в днешния ден.
Ето ги и тях:
1. Любовта е възприятието, което съумява да ни раздруса радикално. Тя е магия и величие в едно. Днес ще е покрай вас, обхванала душата ви в копнежи и мислите в стремежи!

2. Кажи „ Здравей ” на чужд човек, нямаш визия какъв брой сюрпризиран ще се почувства той. Благодарствена усмивка ще бъде ориентирана към теб. Страхотен старт на деня!
3. Пристигайки на работното си място, ще забележиш някаква смяна. Всички погледи ще са вперени право в теб. Днес сияеш. Наслади се на чара и обаянието.
 Късметче съгласно зодията за тази седмица, 8 – 12 февруари Късметче съгласно зодията за тази седмица, 8 – 12 февруари
Звездите непрекъснато ни шушукат всякакви слова. Колкото по-често се вслушваме в тях, толкоз по-щастливи ще бъдем в любовта. Разберете по какъв начин...
4. Какво повече му би трябвало на човек от добър другар, обичана музика и чаша пиво в ръка. Така се обрисува да приключи денят ти!
5. Не забравяй да си купиш лотариен билет. Парички ще изпълнят портфейла ти!
6. Усмихне се на здравето, тъй като то е решило през днешния ден да те следва неразделно и да бъде в твоя изгода.

7. Приготви се за среща, само че не каква да е, а онази специфична сантиментална вечеря. Ще получиш предложение, на което наложително отговори с „ Да ”.
 КЪСМЕТЧЕ за 9 февруари съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 9 февруари съгласно зодията
Овен Непознат ще се настани в живота ви и с времето ще осъзнаете, че това е вашата сродна душа. Телец Ще получите покана за празненство. Н...
8. Какво ще кажеш за едно непринудено, непланувано, щуро и занимателно пътешестване. Днес е денят, в който да се впуснеш в сходно премеждие.
9. Носи телефона си на всички места с теб. Очертава се да получиш позвъняване, което ще те накара да потрепериш от неспокойствие. Някой мисли за теб и не какъв да е, а индивидът, действителен в мислите ти.
10. Покана за другарство ще получиш. Приеми я. Неочаквано запознанство ще прерасне в дългогодишно другарство.
11. Усмихни се на живота, през днешния ден шансът ще благодари за твоето битие. Безброй изненади те чакат, наслаждения им се.
12. Повишение на работното място – нещо, което чакаш отдавна насам. Някой е забелязал стремежите и упоритостта ти. Време е те да бъдат уместно възнаградени!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР