Пиер Закжевски (вдясно на снимката) е отразявал руската инвазия в

...
Пиер Закжевски (вдясно на снимката) е отразявал руската инвазия в
Коментари Харесай

След взрив на кола край Киев загина фотожурналист на Fox News

Пиер Закжевски (вдясно на снимката) е отразявал съветската инвазия в Украйна дружно с Хол, когато автомобилът, с който са пътували в Хоренка, край Киев, е бил ударен от бомба, заяви изпълнителният шеф на Fox News Сюзън Скот в имейл до чиновниците във вторник. 

" С огромна горест и натежало сърце споделяме новината от тази заран за кончината нашия обичан оператор Пиер Закжевски, написа Скот в известие до чиновниците на мрежата. - Пиер беше погубен в Хоренка, край Киев. Пиер е бил с Бенджамин Хол през вчерашния ден за вести, когато автомобилът им е бил ударен от бомба ". 

Закжевски е бил част от екип, в който е работил с Бенджамин Хол, английски публицист, работещ за Fox News. Хол е тежко ранен при нападението, откакто е улучен в крайници от шрапнел. 

39-годишният Хол, който женен и е татко на три деца, живее в Лондон и работи за американската телевизионна мрежа от 2015 година, през днешния ден се лекуваше в интензивното поделение на болничното заведение.
Главният изпълнителен шеф на Fox News Media Сюзън Скот заяви на чиновниците, че разполагат с  малко детайлности и екипите на място работят, с цел да схванат повече за случилото се.
Колеги публицисти започнаха да показват в Туитър  съболезнования за трагичната загуба на Закжевски, откакто научиха за гибелта му.

Превод: " Петел "

I don’t know what to say. Pierre was as good as they come. Selfless. Brave. Passionate. I’m so sorry this happened to you.
— Trey Yingst (@TreyYingst)
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР