Пиер-Емерик Обамеянг беше оставен извън състава, за мача от 1/8

...
Пиер-Емерик Обамеянг беше оставен извън състава, за мача от 1/8
Коментари Харесай

Потър: Обамеянг не е направил нищо погрешно

Пиер-Емерик Обамеянг беше оставен отвън състава, за мача от 1/8 на Шампионската лига против Борусия Дортмунд, до момента в който три от новите попъления на " сините " през януари бяха добавени към листата. 33-годишният футболист също отсъстваше от тима, който приключи наедно 0:0 с Фулъм в петък и беше сниман в Милано, до момента в който мачът вървеше. Въпреки раздразнението, Греъм Потър упорства, че Обамеянг може да се върне в състава.

" Не мисля, че ще е мъчно, тъй като Пиер е експерт. Той беше този, който остана навън от Шампинскота лига, по този начин че не е направил нищо неприятно. Искахме да дадем малко време на Давид през днешния ден. Което и да бе решението, постоянно щеше да има спор. Това беше мое решение, мъчно решение такова.

Нямам нищо неприятно против него, разбирам разочарованието му, само че нося отговорност да взема тези решения и да ги кажа на играча. Той се оправи добре и тренира добре през днешния ден... Да, може да се впише в състава, всеки може да се пребори за шанса си ", показа Потър.

Обамеянг вкара единствено три гола в 17-е си мача за " сините " от идването си от Барселона през септември. Челси не се показа добре без него против Фулъм, когато направиха нулево тъждество с " котиджърс " на " Стамфорд Бридж ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР