Picture Window Pro е инструмент с дружелюбен интерфейс, който може

...
Picture Window Pro е инструмент с дружелюбен интерфейс, който може
Коментари Харесай

Picture Window Pro - опростен фоторедактор с много плъгини


Picture Window Pro е инструмент с отзивчив интерфейс, който може да се употребява както от специалисти, по този начин и от начинаещи (екранна фотография: Picture Window Pro)

Всеки фен на фотографията може да усъвършенства фотосите си благодарение на налично приложение за обработка на изображения като Picture Window Pro, което предлага разнообразни принадлежности, филтри и настройки. С тези варианти потребителят може да извлече най-хубавото от всяко изображение.

Въпреки че не е комплициран като някои съперници артикули, несъмнено може да бъде потребен по доста по-опростен метод. Всички варианти са забележими, ясно обозначени и лесни за намиране в другите менюта на програмата.

Като при всяко друго приложение за редактиране на изображения, първо ще би трябвало да импортирате файла. Няма опция за групова обработка и не би трябвало да има, поради обстоятелството, че с тази стратегия задачата ви е да създавате неповторими фотоси, каквито не могат да бъдат основани групово.

Броят на корекциите зависи по-скоро от потребителя, в сравнение с от самото приложение, като в допълнение е планувана опция за зареждане на голям брой потребни приставки. Може да прилагате резултати на размазване, да изостряте изображението, да го увеличите или завъртите за по-интересен ъгъл на гледане.

Програмата включва всевъзможен вид настройки, от най-простите до комплицирани корекции
(екранна фотография: Picture Window Pro)

Сред останалите забавни варианти са контролиране на равнищата на замъгляване, както и използване на някои маски за приемане на мечтаните резултати. Можете също да си поиграете с RGB цветовите равнища за още по-специален резултат. Имате разполагаем също рамки и филтри.

И в случай че смятате, че включените принадлежности са доста, ще се изненадате от броя на регулируемите програмни настройки. От тематики до цветове на граници, до изрязани пиксели и варианти за скриптове – програмата включва всевъзможен вид настройки, от най-простите до комплицирани корекции.

В умозаключение, Picture Window Pro е инструмент с отзивчив интерфейс, който може да се употребява както от специалисти, по този начин и от начинаещи, с доста корекции и настройки, с цел да задоволи и двата вида консуматори.

Даунлоуд:
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР