Пичове, не е възможно да стане по-друг начин. Не е

...
Пичове, не е възможно да стане по-друг начин. Не е
Коментари Харесай

Хаджигенов: Трябва ни експертен кабинет

Пичове, не е допустимо да стане по-друг метод. Не е наложително обаче политически и партийни водачи да вземат участие в експертно държавно управление. Това съобщи юрист Николай Хаджигенов в отговор на въпрос на " Неделя 150 ", че може да не обича Движение за права и свободи, само че не може да ги заличи и ще би трябвало да се работи и с тях за бъдещето на България.

За него, няма значение кой от кое място е, при експертен кабинет, който работи на основа на ясно подкрепена стратегия от цели, само че с къс небосвод на деяние - с цел да може да се слагат здрави основи на същинска народна власт и оттам-насетне да се върнем към политическото. Хаджигенов вижда такова държавно управление да е от специалисти, по опция отвън политическата сфера, и да работи по авансово утвърдени цели – първи измежду тях е правосъдната промяна и промяната на прокуратурата, за представителя на " Изправи се! Мутри вън ".

Някой да каже на Слави, че това не е народна власт – не е народна власт, когато някой ти каже какво да правиш, заключи Хаджигенов, сравнявайки Трифонов с Бойко Борисов, който виждал демокрацията като това да каже всички да носят " зелени гащи ". За Хаджигенов, въпросите от референдума на Слави Трифонов преди 5 години за били дефинирани безобразно и в случай че в този момент бъде извършено такова допитване, резултатът няма да е същият.

" С 45-ия парламент завърши самодържието на Борисов. Това е най-важното нещо! И Народното събрание сподели, че може да бъде жив, а не просто гумен щемпел в ръцете на Бойко Борисов и да узаконява свинщините му. Част от статуквото направи всичко допустимо две краткотрайни комисии да не проработят - комисия за следствие на полицейското принуждение по време на митингите през лятото на 2020-а и комисия за " Росенец ", заключи юрист Хаджигенов, съгласно който въпросните комисии можело да свършат доста работа за няколко дни. Хаджигенов е безапелационен, че казаното от Иван Ангелов е тип признание, което обвързва Бойко Борисов и е редно Комисията по проверката да съобщи всички данни на прокуратурата, която да ги трансформира в обвинявания пред самостоятелен съд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР