Пиърс Морган реагира радостно на принц Хари, който загуби битката

...
Пиърс Морган реагира радостно на принц Хари, който загуби битката
Коментари Харесай

Пиърс Морган критикува реакцията на принц Хари, който загуби офертата си за лична сигурност в Обединеното кралство

Пиърс Морган реагира радостно на принц Хари, който загуби борбата си във Върховния съд против Министерството на вътрешните работи поради решението да промени равнището на персоналната си сигурност, когато посещава Англия.

Бившата водеща на Good Morning Britain, 58, беше подложена на критика от някои почитатели в обществените медии с помощта на жестоката реакция на телевизионния оператор на удара по сигурността на Хари. Морган се обърна към Twitter (X) минути след оповестяването на новината, с цел да цитира-туитне обява, която гласи: „ Херцогът на Съсекс загуби обжалването си от Върховния съд против Министерството на вътрешните работи за решение за смяна на равнището на персоналния му заем, финансиран от данъкоплатците сигурност, когато посещава Обединеното кралство. "

Морган, който повдигна вежди с мненията си за принц Уилям във вторник, по-късно добави: „ Добре.. не би трябвало да му се разрешава да има своята кралска торта и да я яде. “ Коментарът на водещия на TalkTV провокира разгоре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР