Пиърс Морган отново нападна шефа на Манчестър Юнайтед Ерик тен

...
Пиърс Морган отново нападна шефа на Манчестър Юнайтед Ерик тен
Коментари Харесай

Пиърс Морган казва, че Кристиано Роналдо и Джейдън Санчо са потвърдили истинския проблем на Ман Юнайтед

Пиърс Морган още веднъж атакува шефа на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг, потвърждавайки, че той „ не знае по какъв начин да се оправя с играчи от международна класа '.

Морган неведнъж е подлагал на критика Тен Хаг след спорното му изявление с Кристиано Роналдо през 2022 година, където той упрекна холандеца, че не го почита и се пробва да го накара да напусне клуба.

Договорът на Роналдо в последна сметка беше преустановен по взаимно единодушие няколко седмици по-късно и той се причисли към тима на Саудитската професионална лига Ал-Насър, където означи 52 гола в 58 изяви.

Джейдън Санчо също имаше спор с Тен Хаг, като обществено го упрекна в неистина, откакто мениджърът изясни, че не го е избрал за мач против Арсенал заради " представянето му на подготовка ".

В резултат на това Санчо беше замразен и се върна в Борусия Дортмунд чартърен през януари, откакто отхвърли да се извини на Тен Хаг. И крилото наподобява ще се върне към най-хубавото от себе си в Дортмунд, откакто взе участие в първия мач...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР