Пиърс Морган не можа да устои на брутална подигравка в

...
Пиърс Морган не можа да устои на брутална подигравка в
Коментари Харесай

Пиърс Морган насочи брутална подигравка към Хари Кейн, след като Арсенал даде равенство на Байерн Мюнхен

Пиърс Морган не можа да устои на брутална насмешка в посока на Хари Кейн, откакто Арсенал приключи наедно с Байерн Мюнхен в Шампионската лига.

Топчиите почитател Морган сподели на Кейн, че сезонът му ще стане доста по-лош след края на равенството. Отборът на Микел Артета ще посрещне първенеца на Бундеслигата през април, откакто доближи четвъртфиналната фаза посредством победа с дузпи над Порто.

Това е първият път, когато Арсенал доближава до последните осем тима в конкуренцията от 14 години и те ще се надяват да се възползват от сложния сезон на Байерн, с цел да създадат още една крачка напред. Отборът на Томас Тухел мина през груповата фаза на Шампионската лига, само че трябваше да изостане след проваляне в първия мач от Лацио в 1/8-финалите на конкуренцията.

Кейн се причисли към Байерн от Тотнъм през лятото търси да завоюва сребърни предмети. Докато британският национал се наслаждения на добър сезон в персонален проект, като означи 36 гола в единствено 34 изяви, новият му тим изостава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР