Пиърс Морган, който се превърна в най-големия защитник на Кристиано

...
Пиърс Морган, който се превърна в най-големия защитник на Кристиано
Коментари Харесай

Пиърс Морган отново дразни феновете на Ман Юнайтед: В края на сезона Тен Хаг ще падне на колене за прошка

Пиърс Морган, който се трансформира в най-големия бранител на Кристиано Роналдо след скандалното изявление, което португалецът даде пред него, продължава да предизвика почитателите на Манчестър Юнайтед с изявленията си по адрес на Ерик загар Хаг. Популярният публицист, който е почитател на Арсенал, не е склонен с теориите, че „ алените дяволи “ играят по-силно след напускането на Роналдо. Нещо повече – Морган е убеден, че Юнайтед не може да се включи действително в борбата за купата тъкмо поради раздялата с „ най-великия футболист на всички времена “.

„ Гледах всичките им мачове. Победиха няколко тима и записаха добър резултат против Сити, само че да не се радват още. Мисля, че в неделя ще ги унищожим.

Бих задал и въпроса дали някой от този брилянтен нов тим на Юнайтед ще означи толкоз голове за тима, колкото осъществя Роналдо през предходната акция?

Когато спечелим лигата, а Юнайтед не успее да го направи, тъй като са се лишили от най-великия за всички времена, чакам Ерик загар Хаг да падне на колене, да желае амнистия и да се извини на Кристиано Роналдо за шокиращото пренебрежение, което прояви към него “, съобщи Морган в изявление пред talkSPORT.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР