Пиърс Броснан винаги е подкрепял съпругата си Кийли Шей Смит

...
Пиърс Броснан винаги е подкрепял съпругата си Кийли Шей Смит
Коментари Харесай

Жената на Пиърс Броснан свали 55 кг, вижте как


Пиърс Броснан постоянно е подкрепял брачната половинка си Кийли Шей Смит - и когато изпълня след раждането на децата им, и по време на последните ѝ завършения, свързани с отслабването ѝ. Актьорът, прочул се с ролята на Джеймс Бонд, споделяше на благоверната си, че я обича такава, каквато е. В профилите си в обществените медии я назовава " моето момиче ". Кийли, прочут публицист, обаче е решила да се отърве от килограмите, и с цел да наподобява добре, и поради си. Успява да смъкна 55 кг.

Доскоро за нея беше приоритет родителството и грижата за децата пред ходенето на фитнес, само че се взела в ръце и е трансформирала очевидно външността си.

Стремежът на брачната половинка на Пиърс Броснан да отслабне стартира през последните години и тя се радваше на непоколебимата поддръжка на брачна половинка си на всеки стадий. През този октомври към този момент имаше резултати и пресата стартира да отбелязва успеха ѝ над килограмите Освен това Кийли имаше съществени здравословни проблеми, като да вземем за пример с щитовидната жлеза, за което упреква ресторант в Лос Анджелис. Кийли твърди, че откакто е изяла тортата с моркови в кафенето, здравето ѝ се е влошило.

В изявление преди време тя съобщи, че е мъчно да бъдеш брачна половинка на Пиърс Броснан, защото е голямо предизвикателство да оправдаеш упованията на обществото.



Режимът ѝ е наличен в мрежата, само че ето някои акценти. Рано сутринта закуска тя изпива 1 чаена лъжичка семена от сминдух, наквасен в чаша вода. За закуска хапва 1 яйце, бадеми, една чаша соево мляко.

Обядва 100 грама печени пилешки гърди или тофу, плюс чаша зеленчуци и дребна чаша кисело мляко.

В 15, 30 има мини закуска от чаша зелен чай/черно кафе и една диджестив бисквита. Вечеря сред 18, 30 ч. и 19 ч. 1 чаша бистра гъбена чорба със зеленчуци, и чаша топло мляко с щипка куркума преди лягане. Всичко това гарнирано с доста физически извършения - загряване, клекове с отскок, планкове, разпъване и други.

Диетата включва естествени, органични храни и ястия, лимитира се приема на алкохол. Почивайте си задоволително и участвайте в приятни действия, които ще издигнат настроението ви, споделят още осведомени с режима ѝ.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР