Пиърс Броснан и Кийли Смит са едни от рекордьорите в

...
Пиърс Броснан и Кийли Смит са едни от рекордьорите в
Коментари Харесай

Бракът им е един от най-стабилните в Холивуд, не пускат ръцете си вече 23 години

Пиърс Броснан и Кийли Смит са едни от рекордьорите в Холивуд по най-дълъг брак. Двамата са дружно от цели 23 години, а през днешния ден наподобяват влюбени като в първия ден. Разбира се, за тези две десетилетия двамата са минали през какви ли не житейски компликации, само че са съумели да се оправят с тях като екип.

Кийли, брачната половинка на Пиърс Броснан, пленява почитателите с последните си фотоси и обществени изяви, оставяйки ги извънредно изумени. На 60 години огромната й промяна провокира вълна от мнения на удивление от визията й.

На фотоси от премиите Oscar Wilde в Санта Моника преди броени дни емблематичният някогашен артист от Джеймс Бонд, в този момент на 70 години, и брачната половинка му Кийли бяха същински елегантни в строги тоалети в черно, демонстрирайки техния безукорен жанр.

Многобройните почитатели не можаха да сдържат възхищението си от двойката и ги засипаха с похвали, написа lifestyle.bg. Заваляха мнения за това какъв брой красиво остаряват и двамата: " Те остаряват естествено и наподобяват ужасно, отлично на тях ", написа един, до момента в който други показаха обожанието за тяхната трайна обич, заявявайки: " Те наподобяват толкоз добре дружно. Обичам обстоятелството, че са все по този начин неразделни от толкоз дълго време. "

Множество почитатели обаче обърнаха внимание, че Кийли наподобява доста отслабнала. Един почитател написа: " Мислех, че има заболяване, при което не може да отслабне. Както и да е, наподобяват ужасно ", до момента в който различен отбелязва: " Прекрасното ѝ лице изпъква още повече в този момент и се обзалагам, че се усеща доста по-добре. "

Двойката, чиито пътища се пресичат през 1994 година и подписва брак през 2001 година, може да се похвали с едно от най-уважаваните и трайни партньорства в Холивуд. Имат двама сина - Дилън и Парис. Кийли е известна преди с работата си като модел и актриса. От своя профил в обществените мрежи тя енергично се застъпва за отбрана на околната среда и правата на животните.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР