Пиърс Броснан и Кийли Смит са едни от рекордьорите в

...
Пиърс Броснан и Кийли Смит са едни от рекордьорите в
Коментари Харесай

Пиърс Броснан за Кийли Смит - как двамата са все така влюбени след 22 години брак

Пиърс Броснан и Кийли Смит са едни от рекордьорите в Холивуд по най-дълъг брак. Двамата са дружно от цели 22 години, а през днешния ден наподобяват влюбени като в първия ден. Разбира се за тези две десетилетия двамата са минали през какви ли не житейски компликации, само че са съумели да се оправят с тях като екип.

Именно за тези интервали, както и за тайните за оцеляване на брака приказва артистът в последното си изявление. " Харесваме се доста. Обичаме се доста ", безапелационен е Броснан.  " И ние сме минали по пътя и сме виждали доста, доста компликации както всички останали фамилии ", продължава той с откровенията.

Но може би разликата с другите, които не съумяват да се запазят през годините, е, че за тях двамата е " духовно странствуване " да гледаш по какъв начин някой пораства и остарява дружно с теб. Да гледаш по какъв начин се трансформира всички в него, само че това да не трансформира любовта ти към него. А Пиърс и Кийли сигурно много са се трансформирали от първата си среща през 1994 година

Но дамата до артиста постоянно е заслужавала неговата обич най-много поради това, че е била подкрепящ сътрудник, с помощта на който той съумява да построи сполучлива холивудска кариера. И даже сама го е карала да върви на фотоси надалеч от вкъщи им и да отсъства дълго време, единствено и единствено да успее да пробие. А в този момент Смит поддържа брачна половинка си да развие своето дългогодишно занимание да рисува. И неотдавна той откри първата си независима галерия, предава People.

При последната си обществена поява пък Смит разкри какво най-вече харесва в Пиърс Броснан - огромното му и обилно сърце. Очевидно двамата са намерили перфектната естетика в брака си и сме сигурни, че тази любовна история ще продължи като в приказките - до момента в който гибелта ги раздели.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР