Пиарката на промяната“ Константина Маркова, Ина, е измислила гениалната идея“

...
Пиарката на промяната“ Константина Маркова, Ина, е измислила гениалната идея“
Коментари Харесай

Пиарка на „промяната“ пратила Киро и Асен пред затвора

Пиарката на „ смяната “ Константина Маркова, Ина, е измислила „ гениалната концепция “ Кирил Петков и Асен Василев да се снимат и дават изказвания пред постройката на централния софийски затвор, научи Breaking.bg. Изпълнението на дуета породи доста насмешки и скечове с „ смяната “, както и въпроси за какво Киро и Асен са пред постройката, а не в пандиза.

Маркова е някогашен чиновник на отдел „ Корпоративни връзки “ в Би Ти Ви. Назначена предходната година на цивилен контракт към Министерски съвет. Нейното име е измежду проверяваните 62-ма съветници на Кирил Петков, Калина Константинова и останалата част от Министерски съвет, за които са изхарчени над 1 млн.лева. Договорите им се ревизират от служебното държавно управление. Този на Маркова е за „ услуги “, без да се прецизира какви.

След абдикацията на Дияна Дамянова, някогашният кадър на Би Ти Ви стана пиар на „ смяната “. Към момента, по мнение на експерти, акцията на Киро и Асен е цялостен неуспех, най-много имиджов. Изпълнението пред пандиза пък е върхът на айсберга по тъпота.

Според осведомени Маркова е в основата на пробутването в Би Ти Ви за „ право на отговор “, неофициална безвъзмездна предизборна акция, на предателя от Има Такъв Народ и някогашен състезателен министър Радостин Василев. Той е лидер на листата на „ смяната “ в Габрово. Именно Маркова е оказала напън върху Атнон Хекимян Василев да бъде пуснат в най-гледаното време, с цел да се изяснява за безобразията осъществени от него в Министерството на младежта и спорта. Служебният министър Весела Лечева разгласи през днешния ден, че дава всички контракти на Василев на прокуратурата.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР