Пиарката на Народния театър напуска след броени дни Народния театър,

...
Пиарката на Народния театър напуска след броени дни Народния театър,
Коментари Харесай

Велислава Кръстева напуска Народния театър?

Пиарката на Народния спектакъл напуща след броени дни Народния спектакъл, научи „ Площад Славейков “. Велислава Кръстева, против чието наличие в трупата се разпалва основният режисьор Александър Морфов, скоро ще бъде отвън състава.

Новината не е доказана от шефа на Народния Васил Василев, макар опитите ни да узнаем персонално от него детайлите към обстановката. Според източници на „ Площад Славейков “, Кръстева е подала предупреждение за овакантяване и от 1 март ще бъде отвън театъра. Тя ще напусне малко преди да се навърши 1 година от назначението ѝ на поста шеф „ Връзки с обществеността “ в Народния.

Велислава Кръстева, дълготраен пиар на Движение за права и свободи, предизвика необикновен митинг от страна на основния режисьор на трупата Александър Морфов. Повод за него стана наличието ѝ до почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган на парламентарните избори на 2 октомври 2022 година По думите му, режисьорът се е опитал да разяснява тази поява с шефа на театъра Васил Василев, само че той отказал да беседва с него по тематиката. На 29 октомври вечерта, до момента в който на сцената се играе представлението „ Хъшове “, вратата на Кръстева в театъра се оказва надраскана с надписи „ Движение за права и свободи “ (13 пъти), „ Връзки с обществеността на Ахмед Доган “ и „ Изчезвай “, а табелката с името ѝ е изкъртена. По-късно Александър Морфов призна пред „ Площад Славейков “, че той е причинителят. През януари, още веднъж по време на негов театър на сцената, режисьорът още веднъж надраска вратата на Кръстева, само че освен нейната, само че и на шефа Васил Василев. Междувременно Василев събра комисия от артисти и чиновници на театъра, които да проверяват какво тъкмо се е случило, въпреки че и втория път Морфов призна, че той е създател на надписите.

Очаква се Велислава Кръстева да изясни претекстовете, с които е решила да напусне театъра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР