Пиарката на Бойко Борисов не скри, че се познава с

...
Пиарката на Бойко Борисов не скри, че се познава с
Коментари Харесай

Пиарката на Борисов за чата с главния прокурор: Не крия, че го познавам

Пиарката на Бойко Борисов не скри, че се познава с основния прокурор. Повод за коментара й стана оповестената в обществената мрежа фотография на Иван Гешев с телефон в ръка, на чийто екран се вижда чат с някого, който се споделя Pi Ar Sevi Boiko.

Фотосът бе оповестен от депутата от Има Такъв Народ Радостин Василев, който разкри, че фотографията е направена по време на яростните диспути в правната комисия, когато Бюрото за отбрана на очевидците бе трансферирано от прокуратурата на правосъдния министър и стартира разискването на закриването на спецсъда, а следваше и закриване на профилираната прокуратура.

" Не укривам, че го познавам. Имаме десетки събития дружно. Виждате това, което виждат всички ", призна самата Севдалина Арнаудова, която беше дружно с водача на ГЕРБ на Перперикон. Борисов също даде своя прочит по тематиката, като се пошегува, че нищо изключително не е станало.

" Е, какво - пращат си усмихнати човечета, смеещи се, плачещи... Заради това си вземете телефон като моя - няма човечета, няма нищо ", съобщи Борисов и попита за какво медиите не попитат президента за чата на Пламен Узунов със съдии.

" Казах й с изключение на с мен с никой различен мъж да не си написа... ", продължи с шегите Борисов. И добави: " С Манолова може, тъй като и аз съм си чатил малко с нея ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР