Пиарът на Софка Тодореско Неделчев публикува преди време в личната

...
Пиарът на Софка Тодореско Неделчев публикува преди време в личната
Коментари Харесай

Софи наказа дясната си ръка заради Бони

Пиарът на Софка Тодореско Неделчев разгласява преди време в персоналната си страница клип от присъединяване на звездата в известно заведение. Там е и Бони, седнала на маса дружно с други общи познати на двете. Софи, пеейки, се доближава до масата и поздравява всички, като особено подчертава на Бони. Последната обаче не реагира и си гледа в телефона, даже не кимва и основава усещането, че го прави напълно преднамерено и демонстративно. Това не остава неусетно за присъстващи в заведението и клипът става шлагер в нета.

Тодореско също го споделя. Още тогава Софи Маринова доста му се кара, само че Неделчев излиза с довода, че си е негова персонална страница, а и нищо погрешно не е пуснал. При скорошното си посещаване в Лондон, където живее Тодореско, Софи Маринова обаче кара пиара си в името на мира и спокойствието сред звездите да изтрие от профила си клипа, като му изяснява, че няма проблем с никоя колежка. Софи е известна с миролюбивия си манталитет и държание „ над нещата “.
Реклама
Дълги години се е грижила и се грижи за доста сътрудници. С Бони дори взаимно са си гледали децата едно време. Преди няколко дни Бони сподели в онлайн изявление, че била афектирана на Софи и желае тя да й се обади. Фенове в нета обаче разясниха, че позвъняването би трябвало да е от Бони към Софи. Тези дни Софи Маринова си пусна фотоси като вавилонска принцеса и това е част от плана на диригента Йордан Камджалов „ Мистерия и независимост “, който от 28 май потегля на турне из страната. С това загатна, че Софи там ще пее песен от операта „ Набуко “ на Верди, а ще има и още изненадващи съчетания на класика и фолклор, припомня " Телеграф ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР