Пиарът, който е посъветвал г-н Гешев да покаже сила, като

...
Пиарът, който е посъветвал г-н Гешев да покаже сила, като
Коментари Харесай

Анна Заркова: Пиарът, посъветвал Гешев да използва НАП срещу Рашков, си е сбъркал занаята

Пиарът, който е посъветвал господин Гешев да покаже мощ, като се опита да повдигне бухалката, наречена Национална агенция за приходите (така величествено, както го правеше преди време си Цацаров) и да я стовари на гърба на Бойко Рашков - тоя пиар несъмнено си е сбъркал занаята, във Facebook. И добавя:

" Той явно има гения на сценарист в Сатиричния спектакъл. "

Припомняме, че в уеб страницата " Дневник " се появи информация, че Софийската градска прокуратура (СГП) е поискала откриване на данъчната и осигурителна загадка на вътрешния министър Бойко Рашков.
Захвана ли се прокуратурата с Бойко Рашков?
Нямаме настояща информация и не бихме могли да ви кажем. Така от пресцентъра на Софийска градска прокуратура дадоха отговор на въпрос на Ac...

Искането на прокуратурата е отправено при започване на тази седмица, оповестява изданието.

Все още не е ясно какъв е предметът на производството и какъв е неговият темперамент. В пълномощията на Софийска градска прокуратура е да проверява както тежки закононарушения, по този начин и закононарушения от данъчен темперамент.

против служебния министър на вътрешните работи имаше офанзиви към имотното му положение и за повече информация от кое място той се е сдобил с избрани парцели. Това незабавно беше подето от избрани медии, като към парцелите му бяха изпращани и дронове, с цел да снимат мащаба им. Тогава Рашков означи, че е работил като всеки българин и е закупил почтено имуществото си и разгласи, че.

Според имуществената декларация на служебния министър той има цели 19 парцела, като всички те са по сватбен контракт. Става въпрос за парцели в София, Несебър и Антон - жилища, къщи, хранилища, гаражи и дворно място. Декларацията му.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР