Пиар експертът Радослав Бимбалов призова Бойко Борисов да бъде въдворен

...
Пиар експертът Радослав Бимбалов призова Бойко Борисов да бъде въдворен
Коментари Харесай

Експерт поиска Бойко Борисов да бъде вкаран в лудницата за спешно лечение

Пиар специалистът Радослав Бимбалов прикани Бойко Борисов да бъде въдворен в лудница, тъй като, съгласно него, страда от тежко психическо разстройство и става рисков за обществото и за себе си. Бимбалов даже загатва съответни признаци на менталното разстройство на премиера, на които зове да се обърне внимание от медиците. Ето какво написа Радослав Бимбалов на стената си във фейсбук:

ОТВОРЕНО АЛАРМИРАЩО ПИСМО

До Козирките на Каскета, Оловните Войници на Християнсоциализма, Прокуратурата на Републиката

С копие до: доктор
Цветеслава Гълъбова, шеф на Държавната Психиатрична Болница “Св. Иван Рилски”

Уважаеми дами и господа прокурори,

Знам, че сте доста заети с значимите следствия по делата на Осемте Чекмеджета, по тази причина ще съм оптимално обстоен. Въпросът е значим. Законът за здравето ясно разписва какви са процедурите, по които жителите може да сигнализират към Прокуратурата за хора, нуждаещи се от наложително психиатрично лекуване. Без да се меся в професионалната експертиза на доктор Гълъбова, считам, че лицето Бойко Борисов, от град Банкя, страда от остра форма на шизофрения. Налични са следните признаци на болестта:

– НАЛУДНОСТИ. Пациентът се усеща преследван от дронове, вуду-сайтове и метежи.

– ХАЛЮЦИНАЦИИ. Пациентът вижда някаква измислена, супер сполучлива, стопански постоянна и преборила пандемията страна, която назовава България.

– ДЕЗОРГАНИЗИРАНОСТ НА ГОВОРА И МИСЛЕНЕТО. Изреченията му са накълцани като описаната от психиатричната просвета “словесна салата”. Даже в неговия случай има и “словесна ракия”.

– СОЦИАЛНА ИЗОЛАЦИЯ, ЗАНЕМАРЯВАНЕ НА ОБЛЕКЛОТО И ЛИЧНАТА ХИГИЕНА. Пациентът се е изолирал от месеци. Според очевидци живее в една джипка, паркирана в Банкя. Облича се непрестанно с една синя риза или две жълти блузи.

– ЛИПСА НА АДЕКВАТНИ ЕМОЦИОНАЛНИ РЕАКЦИИ. Категорично. Не му трепна окото – нито от скорошните жертви на радикалния тероризъм в Европа, нито от тези на здравния тероризъм у нас.

– АЛОГИЯ (БЕДНОСТ НА РЕЧТА). Речта му е запарен, безприютен клошар, който хваща страница от речника, единствено когато му се ака.

Според Чл. 155. от Закона за здравето, “На наложително настаняване и лекуване подлежат лицата, които заради болестта си могат да извършат закононарушение, което съставлява заплаха за околните им, за близките, за обществото или заплашва съществено здравето им.” В тази връзка желая да ви прикани да въведете в психиатрично заведение лицето Бойко Борисов. Той стартира да буйства и става рисков за нас и за себе си. В повереното заведение на доктор Гълъбова може умерено да продължи да чува похвали и овации, че ръководи тази негова измислена страна България, в която животът ухае на асфалт от рози.

Със угриженост: Радослав Бимбалов
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР